TKH

Bloggen om min träning

Träning

Rensat huvudet med en kvällsrunda

Var nära på att ge upp kvällsrundan idag, besöket hos optikern gick snabbt idag och det såg ljust ut för en runda utan regn. Väl hemma laddar man med lite energi och dryck samt skickar iväg ett sista brådskande jobb mail. Är precis på väg att dra på mig cykelkläderna, så börjar regnet, då var jag nära på att ge upp tanken om en kvällsrunda. Satte mig ner och jobbade ett tag till i ett försök att vänta ut regnet, efter tre kvart eller så vart det lite bättre bara enstaka droppar. Fram med cykelkläderna och ut på kvällsrundan. Till och med de enstaka regndropparna avtog och molnen sprack upp och lite kvällssol tittade fram.

Så här efteråt känns det riktigt bra att man kom ut på rundan, inget jättetempo idag tryckte endast på i någon uppförsbake, men efteråt kände man sig mycket piggare och rätsida på allt i huvudet också 😉

Testade den nya sortens linser också som jag fick med mig hem från optikern, så här efter första rundan verkar de sitta aningens bättre än föregående. Känner av de mindre vid rörelse av ögat 🙂

Ny ska jag fortsätta där jag slutade innan kvällsrundan, koda lite mer powershell script.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.