TKH

Bloggen om min träning

Träning

8 mil med racer

Blev ingen träning igår då det var afterwork med kollegor på jobbet, tog det lugnt för att ha ork att träna under helgen men klockan hann ju bli ett på natten innan man var hemma. Blev till att ta en sovmorron och sedan ta en sväng med racern. Idag var jag ingen solskenscyklist, var ju iofs rätt okej väder när jag gick. Men det kom lite regn under under rundan, ingen större skur och var ju runt 16-17 grader varmt så ingen fara. Vill man cykla mycket så funkar det inta att bara cykla de dagar solen skiner. Blev en lugn runda på 8 mil utan större ansträngningar på välkända vägar.

 
Växlande väder idag – Molnigt, lite regn, lite sol. 

 
Några droppar regn började falla och ett gäng med små kryp liftade på tröjan idag.

 
Blött på vägarna på sina ställen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.