TKH

Bloggen om min träning

Träning

Beslut #2: Tillbaka till skogen…

…japp ännu en investering, fast på lite längre sikt. Till nästa år, lagom efter vintern, har jag tänkt mig ett tillskott i cykelparken – en heldämpad mtb. Min nuvarande mtb är tung och med komponenter som jag inte är riktigt nöjd med, så den kommer framöver att få agera som vintercykel.

För att kunna stilla suget av att cykla lite i skogen igen tänker jag mig en heldämpad XC-hoj. Exakt vad det kommer att landa på är inte bestämt, men har lite fundering på om man skulle skruva ihop något från lösa komponenter istället för att köpa något komplett. Men som sagt detta är ett lite mer långsiktigt projekt, fram mot mars-april nästa år vore ju trevligt att ha något som går att cykla på. Samt lite semesterfunderingar för 2013 där en mtb skulle passa finns redan.

 
Dags för lite skogscykling nästa år igen.

På lite kortare sikt finns även ett tredje beslut att ta – Vätternrundan 2013 eller inte? 1:a oktober öppnar anmälan och platserna brukar ju gå åt snabbt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.