TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mtb funderingar och mer Windows 8

Börjat fundera lite mer på byggandet av en mtb inför nästa år, finns ju en del att fundera på vare sig om ska bygga ihop från komponenter eller köpa något färdigt. Just nu lutar det mest åt att bygga ihop själv dels för att det är kul att skapa/bygga saker och faktiskt göra något praktiskt men även för att lära sig mer.

Dock är ju frågan vad man ska välja som utgångspunkt:

  • 26″
  • 29″
  • 650b

Just nu lutar det kanske mest åt 29″. Sen är ju frågan vad för ram man ska ha -kolfiber eller aluminium. Kina-plast eller hitta något inom europa kanske. Får fundera vidare ett tag till.

Regnade idag och kände mig inte direkt inspirerad för träning idag efter jobbet så passade på att ta en vilodag och installera Windows 8 på en maskin till hemma. Tråkigt nog lovar prognosen mer regn inför imorgon, men om det inte är speciellt mycket så ska jag nog trotsa det. Har ju vart lite dåligt med träning denna veckan, men å andra sidan kan det ju vara bra med någon period ibland där man tar det lite lugnare gällande träning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.