TKH

Bloggen om min träning

Träning

1 månad kvar

Nu har man en månad kvar på sig att fundera på om man ska köra Vätternrundan 2013, den 1:a oktober klockan 09.00 öppnar anmälan. Jag har inte bestämt mig än… Dels skulle det vara kul att köra en runda till förutsatt att vädret blir bättre än vad det var i år, det skulle vara trevligt att uppleva rundan utan regn. Men vädret är ju knappast något man kan styra över och inte finns det någon tillförlitlig prognos som kan förutse vädret flera månader i förväg. Å andra sidan är 300 km långt, i och för sig hade jag inga större problem med det i år. Kroppen klarade av den långtida belastningen bra och inga större problem efter loppet heller. Knäna var väl det man kända av mest på kvällen och 2-3 dagar efter loppet. Men det var ju inget större bekymmer heller 2 dagar efter loppet var jag ju ute på en runda igen.

Får väl fundera vidare på detta också ett tag då… Samt vad man vill uppnå med träningen 2013 i stort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.