TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kort CX-runda

Trist och grått väder hela dagen men till slut avtog och slutade regnet. På med cykelkläderna och ut för en kortare CX-runda. Vart lite drygt 2 mil med lite blandat underlag pulshöjande grus/stig samt asfalt på lite transportsträckor. Blöt var det ute på vägarna efter allt regn och på stigarna var det bitvis halt. Litade inte fullt ut på min Continental Cyclocross Race däck idag på stigarna, kändes som de inte riktigt gav grepp i alla lägen när det var lera och blött gräs/bark.

 
Kikade in stigarna vid Rosersberg slottspark.

 
Testade att filma lite med kamera på hjälmen. Känns som filmerna blev rätt hackiga – antingen min dator som inte klarar av att spela upp, kanske för långsamt minneskort vid inspelning, eller något annat kanske…

 

 
Slottsparken.

 
Slottsparken.

 
Elljusspåren vid pinbacken.

 
Elljusspåren vid pinbacken.

 
Kvällens jobb, putsa cykeln…

 
Det har visst regnat en del.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.