TKH

Bloggen om min träning

Träning

Utflykt söder om stan

Idag stod en racer-runda söder om stan på schemat, Jesper och jag har snackat under en tid om att ta en cykelrunda och idag var det dags. Blev helt nya vägar för min del söder om stan, en runda från Farsta via Årsta havsbad till Ösmo och tillbaka. Efter en bit i stadstrafiken kom vi ut på vägarna på Årsta havsbad, efter Årsta havsbad fick vi draghjälp av tre andra cyklister som var ute på en runda som vi anslöt oss till. Delad draghjälp så rullade det på i bra tempo i motvinden mot Ösmo. Efter en fika i växthus cafeét vid Ösmo plantshop vände vi tillbaka och med vinden i ryggen gick det bitvis undan i 40-45 km/h. Det blev en mycket trevlig runda på 9 mil.

 
Dagens runda.

 
Blev inte mycket bilder idag.

 
Nya vägar för min del.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.