TKH

Bloggen om min träning

Träning

Cykelvård

Vilodag idag, passade på att putsa upp crossen och racern lite. Speciellt crossen har ju fått gå i lite blöttare väder och lite mer ”off-road” på sistone. Efter lite putsande ser de i alla fall lite bättre ut, samt lite olja på kedjorna också.

Kan nog behöva göra en grundligare putsning av dem vis tillfälle, på racern blir det dags för underhåll av vevlager när det nya Rotor 3D vevpartiet men Power2Max sensorn kommer. Crossen skulle nog också må bra av lite underhåll av vevlager, får bli vid tillfälle under hösten. Ska nog i så fall passa på att rengöra styrlager på crossen också.

 
Fram med olja och putsdukar.

 
I behov av lite puts & olja.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.