TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ställde in dagens träning

Vaknade onödigt tidigt idag, klockan visade 06:10, gick upp trots det. Morgonen tydde på att solen skulle titta fram, dock lite kyligt och blåsigt ute. Kändes som en dag som det hade varit trevligt att packa ner lite fika och varm dryck i en väska och ge sig ut i skogen med en mtb. Men man har ju ingen mtb hemma.

Kände mig dock seg i kroppen så tog det lugnt på förmiddagen. Fram mot eftermiddagen började kroppen vakna till och kännas okej, hade som plan att ta crossen och ge mig ut på en lugn tur längs lite grusvägar. Går dock först ut på balkongen för att kolla av vädret, vad möts jag av då om inte att det regnar lite. Går in igen och strax efter kommer en störtskur, lägger då ned planerna för att gå ut och cykla denna dag även om solen tittar fram igen senare (vilket den gör). Funderar på att plocka fram trainern istället men så kul är inte det. Kanske ändå borde plocka fram tyrainern och ställa upp racern på den redan nu, bara för att inte ha några ursäkter. Men inte idag, nya tag imorron istället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.