TKH

Bloggen om min träning

Träning

Löpning är inte min grej…

Löpning har aldrig riktigt varit min grej, men idag tog jag på mig ett par skor för att springa lite. Vart ju sen hem då SL var sen idag igen, på väg till jobbet runt 10 minuter och på vägen hem 30 minuter. Dessutom kom en skur regn strax efter att jag kommit hem och med tanke på hur tidigt det börjar bli mörkt så infann sig inte suget att ta sig ut och cykla idag. Ska ta och montera lampa på crossen tror jag så kommer man ju ut i alla fall.

Hur som helst efter lite mat och vila hade regnet slutat så tog på mig löpskor, en promenad till uppvärmning och sedan 5 kilometer löpning. Andra löppasset i år så med de förutsättningarna kändes det helt okej. Tycker dock att det är oerhört tråkigt att springa. Resultatet:

  • 26m 01s på 5km
  • Blåsor på fötterna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.