TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fler såna här höstkvällar

Det gäller verkligen att passa på att njuta av vädret medan man kan. Vart en riktigt trevlig tur med crossen efter jobbat idag. Snurrade runt ett par varv i slottsparken vid Rosersberg innan jag tog grusvägarna hemåt igen i skymningen. Idag vart det att ha med sig lampor på cykeln, dock bara mest för att synas än så länge. Men snart behövs kraftigare lampa på kvällarna för att se också, mörkret kommer snabbt. Kanske borde skaffa ett par klara glas till cykelglasögonen också, känns ju inte så smart att hjälpa skymningen genom att ha mörka glas. Lite drygt 3 mil på lite över 1 ½ timme vart det idag.

Passar på att njuta av solnedgången

 
 

 
Cyklar vidare innan det blir mörkt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.