TKH

Bloggen om min träning

Träning

Börjat göra iordning racern för trainer-säsongen

Har börjat putsa upp racern efter gårdagens och dagens rundor ute på de blöta vägarna. Kanske vart dagens runda den sista rundan utomhus med racern för i år. Blir nog till att putsa upp cykeln och på med trainer-hjulen och ställa upp racern på trainern.
För utomhuscykling får crossen ta vid på heltid skulle vädret blir riktigt fint nån dag framöver och man blir sugen på en långrunda så har jag ju ett hjulpar med landsvägsdäck att byta ut till, mina Shimano RS80-C24 hjul har ju inte rullat på ett tag nu.

Får se om det kanske blir en lite smygstart av trainer-säsongen nu i veckan som kommer för att testa trainerroad. Har ju lite andra aktiviteter inplanerade i slutet av den kommande veckan så blir nog lite mindre träning.

 
Putsat bort den värsta smutsen.

 
Även hjulen har fått sig en genomgång

 
Trainerhjulen åkte fram också ett par Shimano RS10.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.