TKH

Bloggen om min träning

Träning

Aktiv vila

Efter helgens cykelpass som kändes tunga bestod den här dagen av aktiv vila – vilket i mitt fall innebar en timmes promenad på kvällen. Skönt med frisk luft, speciellt nu när det börjar bli lite kyligare luft så känns det på något sätt väldigt ”friskt”…

Av någon anledning kände jag av utsidan av fotbotten på vänster fot, fick ju känningar där även efter senaste löpningen. Gick över på någon dag, men idag fick jag känningar utan någon egentlig ansträngning. Skumt…

Nåja dagen har ju iaf blivit bättre än hur den startade, man kunde ju ana oråd redan när man närmade sig stationen och det stod en hord med människor utanför stationshuset. Stort elfel/signalfel och allt vad det nu var, ingen idé att ens tänka tanken att vänta på ersättningsbuss eller att felet skulle fixas. Var bara att vända hem och ta bilen istället, va väl först fram mot kvällen som felet vart åtgärdat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.