TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fick hoppa över ett par intervaller…

Till att börja med tar tillbaka att asuswrt-merlin för Asus RT-AC66U fungerar stabilare än original firmware. Funkade stabilt till imorse men sen börja även den strula routern sa att den var ansluten mot internet via 3G, men ingen av datorerna som är anslutna fick någon koppling med datorer utanför det interna nätverket. Samt nu så verkar routern inte ens vilja koppla upp via 3G… Kan inte annat än instämma med andra ute på Internet att firmware inte är produktionsredo. Eller är det något med mitt Huawei E220-moden som det är något knas på? Funkar ju bra om man använder den direkt ansluten till en dator, samt att routern ska ha stöd för just detta modem. Eller är det något med Tele2-abonemanget som används…

Hur som helst funkar det inte så som jag vill och onödigt mycket tid av helgen har gått till det…

Nåja blev ett pass på trainern (just under den tiden fungerade routern som den skulle och hade koppling över 3G) innan lunch. Ett lite väl tufft program, fick hoppa över ett par intervaller för att orka. Det var lite svårt att hänga med i de snabba skiftningarna, köra 15 sekunder på hög effekt för att därefter köra 15 sekunder eller så på låg effekt innan det var dags att höja igen. Nöjd så här efteråt i alla fall, då det känns i benen = de har fått jobba 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.