TKH

Bloggen om min träning

Träning

Beslut #3: Ingen VR2013 för min del

Har bestämt mig för att inte köra Vätternrundan 2013. Just nu finns inga platser kvar heller, de tog slut på 2h 45min. Det lär väl säkerligen dyka upp en del platser under nästa år i början av april under transfer-perioden.

Möjligheterna fanns för att vara med dels hade jag ju kunna boka in en plats i morse men kunde även hängt med SMACKs subgrupp. Men väljer som sagt att hoppa över till förmån av andra träningsmål inför nästa år, bland annat kommer det nog att bli något/några kortare motionslopp. Funderar bland annat på Siljan runt, man lär väl behöva hänga på låset även där om man ska få en plats i loppet.

En annan anledning till att jag står över är att 300 km är lite väl långt för att det ska vara roligt att cykla det på en gång. Hade ju iofs inga större problem med distansen i år när jag cyklade och hade faktiskt mersmak av loppet direkt efter målgång men har sedan dess tänkt om en del. Cyklade in på 10h 20min i år vilket jag är nöjd med detta med tanke på vädret, att jag inte cyklade med någon organiserad grupp samt punktering i slutet av loppet. Visst kan jag tycka att det hade varit kul att cykla in på sub10 men samtidigt har jag ingen egentlig strävan eller känner behov av att ha cyklat på en viss tid. Målet var att ta sig runt och det är avklarat.

Det är i alla fall så som jag känner just nu, kanske kommer jag tänka annorlunda fram mot vårkanten och kanske ångra mitt beslut. Nåja som sagt går väl alltid att få tag på en plats i april om man skulle komma på andra tankar.

Men just nu känns det som om målsättningen för 2013 ska innehålla mer nöje och upplevelse vid cykling. Exakt vad det kommer att innebära återstår att se =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.