TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kort CX-runda i skymningen

Började med en kort slinga vid elljusspåren, relativt halt på sina ställen efter regn. Fortsatte därefter ut på asfaltsvägarna för en kort slinga runt Husby och Odensala innan det var dags att vända om. Lite av en mellandag för att få trampa ur benen efter en dag på jobbet och få lite frisk luft.

Den här veckan har jag tänkt att ta mig till gymmet också och dra igång lite alternativ träning. 1-2 pass i veckan med lättare styrketräning, imorgon blir nog första passet. År och dar sedan man senast tränade på gym regelbundet, får se om man lyckas få till regelbundna pass under höst/vinter eller om annan träning lockar mer.

 
Skymningen är på väg…

 
Rullar vidare mot asfaltsvägar…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.