TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ändrade planer: Den ständiga kampen mot tekniken

Det blev en ändring i planerna, hade ju tänkt gå till gymmet idag. Men kände inte alls för att gå till gymmet, vädret var inte heller topp så det blev ett trainer-pass. Ville ju testa trainerroad tillsammans med video från www.thesufferfest.com. Idag blev det Revolver, 16st intervaller om en minut med en minut vila emellan. Nytt försök att gå till gymmet blir på fredag, imorron blir det vila.

Nu när bredbandet funkar igen fick man börja kämpa mot andra tekniska problem, pulsbandet krånglade till en början. Som tur var det kom den igång efter ett tag, eventuellt kan det vara lite störningar från det trådlösa tangentbordet till HTPC:n. Detta eftersom när jag under en vila snabbt ryckte åt mig tangentbordet för att få en skärmdump så blev det ett ”stort” dropp i pulsen…

Sen min stackars HTPC är lite för klen, vet ju att den inte är världens vassaste med en Intel Atom CPU men hade ju hoppats att den skulle orka spela upp thesufferfest-filmerna… Men nej det hackade en hel del.
Får väl bli till att meka dator till helgen.. Kanske göra ett byte av innehåll från datorn i arbetsrummet till HTPC:n. En Quad Core och 8GB RAM borde ju räcka och de gör nog mer nytta i HTPC:n…

En liten anmärkning på filmen och passet idag, det blev lite osynk.. Jag tror att en av intervallerna var 15 sekunder längre än vad den var i filmen..

 
Lite bättre upplösning på filmen hade inte skadat.

 
Försökte trycka på lite extra i den sista intervallen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.