TKH

Bloggen om min träning

Träning

Solig höstmorgon

Termometern visade på 0,7 grader i  morse, lite frost på marken på sina håll,  klarblå himmel och strålande solsken. En perfekt morgon för lite höstcykling.

Rotade fram vinterskorna från källaren för att slippa frysa om fötterna, på med ordentligt med kläder och så ut mot Rosersberg, förbi räddningsskolan och mot Väsby för att ta ett var längs cykel/promenad stigarna i skogen. Riktigt lugnt ute på stigarna någon enstaka som var ute och joggade eller promenerade. Vände sedan tillbaka mot Rosersberg och tog ett varv i slottsparken innan det var dags att fortsätta hem. Vid det här laget hade det även dragit in en hel del moln….

En slinga på 5-mil fick jag ihop, samt naturligtvis ett par bilder också:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.