TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainerpass: Klättring i alperna

Ännu ett trainerpass är avklarad, idag stod ett pass med klättring på schemat. Uppvärmning följt av 3 klättringar med olika karaktär vardera 8 minuter långa. Med ett par minuter vila emellan.

Uppvärmningen flöt på bra och så även de två första klättringarna, även om det var lite slitsamt med attackerna under första klättringen. Tar en del tid att få upp effekt så snabba vändningar tar ut sin rätt. Den andra klättringen va lite lugnare med ökande effekt genom hela klättringen. Sista klättringen fick jag dock ge mig i varken benen eller viljan orkade, så fick lägga mig på en lägre effekt, lyckades dock ta igen mig lite och trycka på lite mot slutet igen.

Känns i benen att trampa på hög växel med låg kadens, men förhoppningsvis ökar benstyrkan med tiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.