TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hotellgym

 
Man kan ju passa på att träna lite medan man är på resande fot också… Relativt generöst gym på hotellet denna gång. Sett många andra hotell med betydligt sämre gym eller inget gym alls. Undrar varför jag inte passade på att träna för ett par år sedan när jag var ute på tjänsteresor vecka efter vecka… Hmm kanske för att det sällan fanns gym, vid några tillfällen när det fanns gym tränade jag faktiskt men det var ju mest sporadiskt. Kanske var det för att man var i en period där träning inte lockade… Jaja det var då det. Idag blev det:
  • 30 min på löpbandet
  • 30 min armar & bröst

 Nu är det dags för mat, kvällsbuffen i hotellrestaurangen  sen blir det vila 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.