TKH

Bloggen om min träning

Träning

Shoppat lite inför vintern

Började dagen med att släng in tvätt i två maskiner vid sju-tiden på morgonen, under tiden blev det en drygt 5 km lång promenad i morgonkylan. Termometern visade på nästan 2 minus grader. Frukost blev det efter promenaden medan tvätten torkade, sedan var det dags att hoppa in i bilen och bege sig söderut. Större delen av dagen spenderades sedan i at rusta upp inför vintern. Inte så mycket sport-grejer denna gång, men helt utan kunde jag ju inte heller vara…

 
 
Hittade ett lager 2 plagg som jag slog till på. Lite värme ifall kylan titar fram.

 
Sen blev det en tröja från Tiger också.

 
Tidigare vintrar har jag till stor del halkat runt i typ sommarskor, i viner tänkte jag undvika det så det blev ett par fodrade skor från Tiger.

 
Höstjackan börjar bli lite tunn när det blåser kallt så det fick även bli en något fodrad jacka också. Helt enkelt en jacka för lite mildare vinterdagar.
 
 
Samt varför nöja sig med en? Måste väl vara som för cyklar, en cykel är gjord för en specifk uppgift, vilket leder till att man behöver ett gäng av dem =) För de lite kallare dagarna slog jag till på en dunjacka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.