TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lågintensiv start på veckan

Igår när jag satt och planerade veckans träning kände jag mig rätt trött så beslutade mig för att starta  inte veckan med lågintensiv träning.

Energinivåerna var väl inte på topp under dagen heller men när man väl var hemma och körde igång ett trainerroad-pass så kändes det som man kom igång rätt bra i alla fall. Hade under gårdagen valt ut ett pass där målet var 1 timme på 50-80% av FTP. Låg dock på 60-90% av min estimerade FTP, fram mot slutet blev det även ett tag över FTP.

Preliminär plan för resterande vecka ser ut på följande sätt:

  • Tisdag: Gym
  • Onsdag: Trainer-pass med korta intensiva intervaller
  • Torsdag: Vilodag
  • Fredag: Trainer-pass på lunchen 4×4 minuter, gym efter jobbet
  • Lördag: Cykling utomhus eller ett trainer-pass beroende på vädret
  • Söndag: Vilodag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.