TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dags att trappa upp lite?

Dagens gym pass spenderades genom 15 minuter uppvärmning på löpbandet följt av 45 minuter:

  • Rygg
  • Axlar
  • Ben

Kör på med rätt låga vikter man känner sig ju inte direkt stark 😉 Men å andra sidan är ju inte ute efter att bygga massa muskler heller utan som sagt detta är ett komplement under vinter halvåret. Dock så ska jag försöka trappa upp gymmandet lite, till att vara två pass i veckan.

Tittade i träningskalendern och noterade att antalet träningstimmar har minskat en del på sistone per vecka, beror ju på att det inte blir så mycket cyklande utomhus just nu. Inomhus passen på trainer och så försöker jag ju hålla relativt korta för att inte bli less på dem. Men antalet träningspass per månad har ökat igen under oktober.

Längre fram i vinter, om det blir någon snö, så är det dags att komplettera även med lite skidor. Får se om man kan få till lite bättre teknik på klassisk åkning. Förra vintern var ju första gången på år och dagar som jag åkte skidor, så vore kul om man fick möjlighet även denna vinter.

Nu är det dock dags att ladda om, imorgon väntar ett pass på trainern med korta intensiva intervaller. 3 st 12-minuters set med 30 sekunders intervaller. Kommer nog bli tufft, återstår att se hur det går…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.