TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dagens första pass

Blev 4 x 4 minuter på trainern under lunchen, lyckades hålla mig över målet under alla intervallerna så är nöjd med passet. Kanske ett mål inför nästa år att klara intervallerna på 300 watt eller något sådant. Idag låg lägsta intervallen på 281 watt och högsta på 292 watt.. 300 watt kanske till och med är för lite att sätta upp som mål hmm. Men vad kan vara en rimlig ökning på ett år…

Redan idag kanske man skulle kunna pressa ur sig lite mer, hade ju vilodag igår men den innebar ju även afterwork med trevliga kollegor efter jobbet. Det kanske dock inte är den bästa uppladdningen om man ska prestera på topp.

Tål att tänkas på, börjar ju bli läge att spika målsättningen för nästa års träning.

3 Kommentarer

  1. Sätt målen högre, det klarar du!!

  2. Ja du har nog rätt, man ska ju inte fega med målsättningen. Får följa lite upp lite under kvarvarande år och sätta ett realistiskt mål utefter det. Har ju inte tränat så länge med effektmätare än så saknar lite referenser på vad man kan förvänta sig för utveckling.

  3. Det handlar mycket om mental styrka, öka lite nån gång då och då. Men det handlar mycket om att lida, det gör ont att bli bättre! Lite jävlar anamma pepp innan och ge dig inte, men öka i små steg så kommer du att överraska dig själv…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.