TKH

Bloggen om min träning

Träning

Benen tog slut…

 
 
Ja, det gick ju inte riktigt som tänkt med klättringen upp för Alpe d’Huez på trainern idag. Blev ju ett pass med 3 x 8 minuter övning på klättring, d.v.s. mestadels hög växel och låg kadens. Uppvärmingen och de två första intervallerna gick väl bra förutom kramp i vaden efter första intervallen.
 
Sista intervallen på 8 minuter bestod som sagt av att klättra uppför Alpe d’Huez men där tog benen slut, fick dra ner på effekten. Försökte sedan köra ett tag till på högre effekt vilket gick ett tag men sen fick det bli lugnare innan en sista kraftansträngning på slutet.
 
Imorgon blir det välbehövlig vila.

2 Kommentarer

  1. Jag körde det där passet igår och det var helt klart en utmaning…

    http://jocke-blogg.blogspot.se/2012/11/the-sufferfest-vilken-skrattfest.html

  2. Japp, den bjuder på utmaning. Speciellt sista intervallen för min del, med alla attacker.

    Men bra träning och det blir ju roligare med sufferfest videon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.