TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vilodag och funderingar på skate-skidor

Det blev ett andra pass igår efter jobbet, en dryg timme på gymmet. Idag har jag tagit en vilodag vart ute i affärer och kikat lite på skate-skidor men slog inte till på några än. Har ju inte kunnat bestämma mig för några än, funderat ett tag men ja vad ska man ha för några och kommer det bli tillfällen att åka i vinter…

Har ju ett par skidor för klassikt men min teknik är inte den bästa, inte för att min skate-teknik är bättre heller men roligt att kunna variera sig. Nu tror jag ju inte att jag kommer åka överdrivet mycket så ett billigt paket vore väl kanske ett lämpligt val.

Funderat lite på Rossignol Zymax skate med ett par kombi pjäxor som man enligt nätet kans få för hyggligt pris, tyvärr fanns ju bara skidorna i butiken idag. Pjäxorna syntes inte till.

Eller kanske man skulle satsa på ett paket med renodlad skate-pjäxa istället. Hmm så många val och är ju osäkert om det blir nån snö i vinter…

Får väl fundera vidare ett tag till…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.