TKH

Bloggen om min träning

Träning

En extra vilodag & nästa veckas planering

Tycker kroppen förtjänar en extra dag vila idag, återhämtning är ju en viktig del av träningen. Hade det varit bra väder hade jag nog tagit en lugn tur utomhus, var ju så länge sedan. Men grått och blött ute så får väl vänta med det… Självklart visar ju prognosen strålande sol för måndag och tisdag men då sitter man ju på jobbet.

Men nya tag nästa vecka, nästa helg är det ju även Sweden Bike Expo på Kistamässan, planerar ett besök där på lördag. Har därmed lämnat nästa helgs träningsplaner rätt öppna, bland annat får vädret avgöra. Vid fint väder så blir det en tur utomhus, men just nu visar ju prognosen grått och tråkigt väder dock kan man ju inte lite på prognosen för så långt fram i tiden.

  • Måndag: 90 minuter trainer med en blandning av långa och korta intervaller
  • Tisdag: Gym – Rygg, Bröst och Ben
  • Onsdag: Trainer – Fight Club
  • Torsdag: Vila
  • Fredag: Trainer på lunchen med korta intervaller, gymmet (Armar, Axlar) efter jobbet
  • Lördag: Sweden Bike Expo samt vila eller träning
  • Söndag: Vila eller träning beroende på lördag samt väder, vind och humör

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.