TKH

Bloggen om min träning

Träning

En ny vecka igen

Veckorna flyger verkligen iväg, ännu en ny vecka är påbörjad och därmed är även träningsveckan inledd. Som planerat en ganska lugn start på träningsveckan, ett 90 minuters pass på trainer. 90 minuter är på gränsen till vad psyket klarar av när det gäller trainer, alldeles för statiskt för att man ska klara av längre tid. Även om man kör intervaller, hoppas på bra väder nån helg framöver så man kan växla med lite utomhus cykling. Blivit lite av ”solskens” cyklist så här på höstkanten 😉

Dagens pass bestod av 3 x 10 minuter på en bit under FTP samt 6 x 1 minut på strax under FTP. Vart ju återigen lite hårdare än vad passet egentligen skulle vara men vad gör det, bra träning ju. Hade ju lite funderingar på att köra ett nytt 2 x 8 minuters test för att estimera FTP igen men var inte tillräckligt pigg för det. Får bli ett nytt test om någon vecka.

Blev åter igen lite film på netflix till passet. Är dock inte jätte imponerad av netflix varken funktionalitetet/kvalitet eller utbudet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.