TKH

Bloggen om min träning

Träning

Stay relaxed and suffer!

 
Lida fick man under dagens intervallpass på trainer, dock inte så mycket som jag hade hoppats på. Blev en liten besvikelse men det berodde helt på mig själv… Psyket orkade inte driva på kroppen tillräckligt hårt, därmed orkade jag inte trycka till på attackerna under intervallerna. Benen kändes rätt okej, visst de var trötta efter inledningen på veckan men det kändes ändå som om det fanns en del kraft i dem. Men som sagt det mentala svek idag och hjärnan orkade inte pressa kroppen tillräckligt hårt för att uppnå målen med träningspasset. Imorgon blir det vila från träning känner att jag behöver det, eller så känns det just nu i alla fall.

 
Allting klart, bara börja trampa.

 
Dags för uppvärmning…
 
 
Passet slut. Effektmätaren från Power2Max samt trainerroad har gjort träningen på trainer betydligt roligare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.