TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dagens dubbel

Dagens två pass är nu avklarade. Började med ett intervall-pass på trainern på lunchen, som inte gick riktigt som tänkt. På menyn stod 16 stycken 1-minuters intervaller, men precis som tidigare i veckan så fanns kraften i benen men orken att lida igenom alla intervaller saknades. Därmed blev det till att hoppa över ett par intervaller. Dock nöjd med att jag lyckades pressa igenom den sista intervallen på 437 watt. Övriga intervaller som kördes låg på 320-360 watt.

Dagens andra pass var på gymmet där det blev 20 minuter på löpbandet, följt av 40 minuter axlar och armar. Kändes väl rätt okej, kanske lite matt efter dagens första pass.

Funderar på om jag inte skulle skippa intervall träningen under nästa vecka och endast köra styrka samt lågintensiv träning för att ge kroppen en möjlighet till lite mer återhämtning. Får väl se hur jag känner mig efter helgen helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.