TKH

Bloggen om min träning

Träning

Cykelpass utomhus, var ett tag sen sist…

Grått och tråkigt väder utomhus idag men åtminstone uppehåll och nästintill torra vägar. Lite blåsigt men förmodligen inte värre än vad det brukar vara.

Började med att sova ut ordentligt till 9 och sedan en frukost, vid 11 tiden kom jag iväg på en 4-mils runda med crossen på nästintill torra asfaltsvägar. Skönt med frisk luft under ett pass igen. 5-grader varmt och en del vind som sagt men helt okej i alla fall, även i lugnt tempo så behövde man inte frysa. Var runt 3 ½ vecka sedan senaste cykelpasset utomhus.

Får se om man passerar 600-mils gränsen under det här året. Hittills har det blivit lite drygt 580-mil cykling utomhus. Totala tiden för någon form av motion under detta år närmar sig 400-timmar, kommer nog att uppnås mot skiftet nov/dec. Därmed borde det vara ett ganska rimligt mål som jag satt upp för nästa år – nämligen minst 400 timmar motion.

 
Lågintensiv träning idag, snittfart på lite över 25 km/h.

 
Fötterna höll sig varma med hjälp av ett par Rose vinterskor.

 
Rullar vidare, skogen skyddade lite mot vinden idag.
 
Några enstaka pulshöjare i form av backar men tog det lugnt i dem med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.