TKH

Bloggen om min träning

Träning

Åka skidor under mellandagarna. Vart?

Jepp, mina skateskidor börjar sin färd från Tyskland idag 🙂 Så fram mot slutet av veckan bör man ha dem. Den stora frågan nu är vart man ska bege sig under mellandagarna för att vara garanterad lite snö så det åtminstone blir några skidpass denna vinter… Funäsfjällen kanske?

Får fundera vidare på det…

Den nya veckan inleddes med hela två timmar på trainern, lågintensiv träning utan större höjningar i pulsen. Lyckades härda igen de två timmarna med hjälp av film och två kort bensträckare för att fylla på vatten samt byta film.

Fyllt på depåerna med en pasta sallad. Imorgon är planen att ta sig till gymmet igen efter jobbet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.