TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vintercykling

Vintercykling för mig handlar mycket om att komma ut och njuta av frisk luft och vintervädret när det är fina dagar som idag.

Vaknade tidigt idag, innan klockan ringde till och med. Började göra mig iordning för lite vintercykling, som vanligt nu när jag inte använder linser så ofta så skulle de ju strula en del. Tog sin tid att peta tid linserna, mina ögon tycks bli främmande för linser snabbt.
Kom tyvärr iväg någon minut för sent så missade att ansluta till ett par från klubben som jag hade tänkt hänge med ut på en tur. Möte dem dock senare under rundan.

För min del blev det en lugnt rund på lite drygt 3 mil, men lite små pauser för foton. Ska nog spendera lite tid i eftermiddag och valla längdskidorna, sugen på premiäråk. Frågan är dock om det finns några spår än här i närheten, är väl på gränsen om snön räcker för det än. Skateskidorna får i alla fall vänta på sin premiär än ett tag, får bli premiär för vintern i klassisk stil.

Får se om man kan hitta något spår för premiäråk imorron eller kanske rulla lite mer på dubbdäcken. Här kommer några  bilder från idag så länge:

 
 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.