TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trevlig mtb-runda med gott sällskap

Det blev mer cykling idag, anslöt i tid till de från klubben som skulle ut att cykla. Blev knappa 3 timmar cykling för min del, med en del partier där jag inte cyklat tidigare.

Kul att cykla med ett gäng starkare cyklister, blev bra träning för min del idag. Samt att se med vilken lätthet ni tog er fram i det snötäckta landskapet, själv kändes det som man sladda hit och dit till och från 🙂

Ett par bilder från dagens runda finns på Jespers blogg.

Min pulskurva från dagen verkar inte stämma för fem öre, 98 i snitt puls enligt garmin-data. Det tror jag inte på, rundan kändes ju inte som nån söndagspromenad 😉 Men det är ju inte första gången pulsbanden krånglar, har hänt tidigare också att man får skumma värden eller som ibland i början av trainer-passen så loggas inget.

Tack för en trevlig runda i fint väder med gott sällskap. Hoppas jag inte var allt för mycket bojsänke i släptåg 😉

 
Dagens karta
  1. Tack själv, mysigt värre igår. Ang pulsbandet så kan det hjälpa att fukta kontaktytorna lite, värt att pröva i a f.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.