TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 x 20 min

Idag så blev det träning igen efter 2 vilodagar, blev ett 2 x 20 minuters pass på trainern strax under FTP. 238 watt respektive 234 watt slutade intervallerna på, kändes helt okej i benen idag. Lite små trist att köra dessa långa intervaller men bra träning. Lyxade till med att kika på lite film via Netflix samtidigt, funkar ju rätt okej när man kör på dessa lägre intensiviteter och inte som en tok som man gör på de korta intervallerna.

Det börjar nog dra ihop sig till att köra ett nytt test för att estimera FTP igen, var ju ett tag sen. Men jag tror att jag väntar till början av nästa år med det så har man något att utgå ifrån då samt en referens att jämföra mot i slutet av året sen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.