TKH

Bloggen om min träning

Träning

3x12min Over-Unders

Redan under uppvärminingen kändes benen tunga från gårdagen 2 x 20 minuter, kändes tungt under första 12 minuters intervallen och trodde att jag antingen skulle få köra på lättare belastning för att orka alla tre intervallerna. Men bet ihop under första intervallen och sedan var det dags för ett par minuters vila på lätt belastning innan det var dags för nästa intervall. Det gick att ta sig igenom den också och då återstod bara den sista intervallen på 12 minuter. Lyckades till och med pressa ut lite extra de sista 30 sekunderna på intervallen.

Själva passet bestod som sagt av 3st 12 minuters intervaller respektive interall på 95% av FTP med inslag av 4 stycken 1 minuters perioder på 105% FTP.

Slutresultatet blev ett snitt strax över FTP på första intervallen, snittet på andra intervallen blev samma som min estimerade FTP och sista intervallen 1 watt under FTP.

Visualiserat så såg dagens pass ut så här:

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.