TKH

Bloggen om min träning

Träning

En ny vecka börjar med träning

Tillbaka i vardagen igen efter en helg ute på havet, blåsigt värre var det. En ny vecka innebär nya träningsmöjligheter, denna fick inledas med ett trainer-pass. Energi-nivåerna kanske inte var de högsta än i kroppen, men gick ju rätt bra i alla fall. Två nya personbästa i trainerroad. 15 & 20 minuter.

Körde en 15-minuters intervall på 268 watt, därefter 2st 2 minuters intervaller och sedan stegrande med att lägga i en tyngre växel varje minut. Hade inte riktigt orken att köra 2 x 15 minuter så här efter helgen. Det här blir nog sista veckan med cykelträning detta år, nästa vecka blir nog en del vila samt skidåkning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.