TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mellanlandat i snön

Bilkörning upp till stugan blev dagens aktivitet för att fira jul innan man åker vidare för ett par dagars skidåkning. De kommande dagarna kommer nog bli lite mindre träning, dels för att det är jul och dels för att man inte har riktigt samma möjligheter här.

Men lite vila kan nog vara bra, vart två pass igår på trainer, blev ett pass med 4 x 5 minuter på kvällen. Om ett par dar hoppas jag därmot få fart på träningen igen med lite skidor både klassiskt och skate. Förhoppningsvis kanske man till och med kan ta två pass om dagen om inte kroppen protesterar allt för mycket av ovana… Återstår att se…

Men innan dess får det bli lite julfirande och alternativ träning i form av vad man nu kan hitta på lite core-övningar kanske eller traska runt i snön som det finns gott om…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.