TKH

Bloggen om min träning

Träning

Funäsdalen

Ett par timma bilkörning fick bli dagens aktivitet, förflyttat mig till Funäsdalen. Precis laddat med en tallrik pasta på hotellet, nu blir det vila och kika in spårkartan inför imorgon. Längdskidor står på schemat för morgondagen, hoppas att vädret blir lika bra som idag under färden hit – solsken.

Blir nog lite klassiskt till att börja med men ska även försöka mig på en skate-runda också…

Hann med en kort promenad medan det var lite dagsljus kvar så ett par bilder blev det till dagens inlägg. Ett lätt snö-fall började under promenaden men den har avtagit igen. Blev en lite tur med bil också för att kika in lite spår dels vid Bruksvallarna och skidstadion här i Funäsdalen. Tror att jag börjar morgondagen i Bruksvallarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.