TKH

Bloggen om min träning

Träning

En tur på fjällen

Under natten hade det snöat och snöandet fortsatte en stund in på förmiddagen också. Hade planerat åka Mittåkläppspåret från Bruksvallarna till Ramundberget. Sagt och gjort kom iväg från Bruksvallarna strax efter tio tiden, spåret var spårat på morgonen men hade hunnit snöa igen. Ett par centimeter nysnö täckte spåret så det blev en tung klättring uppför, klättring var det de första 5 kilometrarna. Fick ha spåret helt för mig själv, och pulsa fram genom snön i 12 kilometer till Ramundbeget.

Vädret under dagen var gråmulet men det slutade i alla fal att snöa och blåsten var inte heller så påtaglig idag.

Väl framme i Ramundberget blev det påfyllning av energi och tog sedan ett lättare spår tillbaka till Bruksvallarna – BMW xDrive-spåret. Här var det spårat och mer folk ute i spåret. Runt 22km klassiskt blev hela rundan.

 
Klättrar uppåt…

 
 
… å uppåt…

 
…å uppåt…

 
Tills man når toppen.

 
Ramundberget

 
Tillbaka längs med BMW xDrive-spåret

 
 
Tillbaka i Bruksvallarna blev det lite påfyllning av energi i värmestugan – macka och te. Tog därefter bilen mot Funäsdalen igen, stannade dock till vid skidstatdion och körde ett par varv runt fotbollsplan – övade Skate-teknik. Fick ihop 5km träning, körde en blandning där jag växlade att åka utan hjälp av stavar och med stavar.
 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.