TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 mil skate botade tröttheten

Kände mig ju ganska trött i kroppen efter dagens skidpass i strålande väder, men då det ä sista dagen för skidåkning här i fjällen tänkte jag att jag skulle bita ihop och köra lite teknik övning och skate på skidstadion. Vilade ett par timmar på hotellet och samlade kraft, sedan bar det av mot skidstation.

Tänkte att jag skulle åka ett par kilometer och öva teknik och sedan ta en dusch och gå ut och äta. Första fem kilometrarna flöt på bra, runt runt runt på fotbollsplanen vid skidstadion. Var en hel del folk ute och åkte på kvällen, en del höll sig som jag på stadion medan andra begav sig ut i elljusspåren. Fyllde på lie vätska efter 5km och tänkte jag köra fem till det flöt ju på så bra. Lättåkt när det är plant om än något hårt underlag då det börjat frysa till.

Efter drygt 10km stannade jag till igen och tänkte ett par varv till då kroppen och orken kändes bra. Matade på varv efter varv, vid 15km tänkte jag att nu är jag ju så nära två mil så lika bra att forsätta 🙂

Vid 18km började dagens tidigare pass att göra sig påminda men med endast ett par varv kvar kunde man ju inte ge sig, de sista varven flöt på bra de med.

Nöjd med åkningen var det dags för mat på Gamla Vers. En god ost & bacon burgare samt fantastisk blåbärspaj med vaniljglass fick avrunda tre bra dagar med skidåkning.

Imorgon biti bär det det söderut och hem igen.

 
Runt runt runt runt… Kanske inte jätte spännande men nyttigt att öva tekniken på plan mark

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.