TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trött skidåkare…

Vaknade upp till regn men prognosen lovade att det skulle klarna upp under förmiddagen. Min skid-ovana kropp kändes trött efter denna veckas skidåkning men sista dagen med åkning här i fjällen då kan man ju inte vika ner sig.

Nattens och morgonens regn hade gjort spåren isiga och hårda. Men lite klister löste fästet någorlunda i alla fall. Utgick så som tidigare från Bruksvallarna idag men med en lite senare start för att vänta ut det dåliga vädret och det blev ju en strålande dag med solsken.

Ovan med isiga och hårde spår så blev det en bit tur och retur längs med BMW xDrive-spåret, fick ihop 12 km klassiskt. Så här i efterhand borde man nog tagit skate-skidorna istället, hade vart bra förhållande för dem tror jag. Fegade en del i de brantaste backarna oc gick ner, det får gärna vara lite små kuperat för att få in känsla för det (hemma blir det ju platta golfbanor man åker på) men brantare backar klarar jag mig utan.

 
 
Väl tillbaka i Bruksvallarna var det dags at fylla på lite energi, sedan blev det lite skate också. Utgick från kraftstationen i närheten av Funäsdalens skidstadion. Sedan bar det av mot Ljusnedalen, hyggligt flakt parti att öva teknik på. Kanske lite väl hårt på sina ställen i skuggan där det frusit till. Lite drygt 5km skate blev det i lugnt tempo. Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.