TKH

Bloggen om min träning

Träning

90 min trainer inledde cykelåret

Hade väl hoppats på att ta mig ut och cykla idag men som sagt lite lätt duggregn och blåst på morgonen skrämde fram solskenscykllisten i mig. Visst hade man ju kunnat bita ihop, så farligt väder var det inte ute fram på dagen sen men nu fick det bli trainer istället.

Tyvärr så krånglade ju tekniken under passet 🙁 Dels så tappade datorn bort ANT+ stickan stup i kvarten under passet. Hade tangentbordet i närheten så lyckades söka upp stickan igen i trainerroad under passet. Men det var störande att behöva göra detta ett antal gånger.

När passet skulle sparas av trainerroad så vart det något fel medan den behandlade passet, så endast 9 minuter blev loggat. Men själva passet bestod av uppvärmning och sedan 3 x 10 minuters intervaller som kördes på runt 210 watt med ett par minuters vila emellan samt sedan 6 x 1 ½ minuters intervaller.

Som om det inte var nog med strul i tekniken så har min trainer börjat föra oväsen i perioder. Inte det vanliga oväsen som en trainer för utan något värre som om något skulle ta emot magnetbromsen ibland. Får nog ta och kolla upp det vid tillfälle om något skräp fastnat någonstans eller vad det nu skulle kunna vara.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.