TKH

Bloggen om min träning

Träning

90 min trainer

Började dagen med en drygt 5km promenad medan de två första maskinerna tvätt snurrade runt i tvättstugan. Därefter frukost, fortsatt tvätt samt vardagssysslor.

Fram mot sen eftermiddag blev det dags för dagens träning i form av ett trainer-pass, trainern var snällare idag förde bara oväsen en kort stund. ANT+ stickan / datorn var också lite snällare idag, försvann bara 2 gånger under passet.

Borde väl kanske ägna någon minut åt att felsöka, kanske testa en annan USB-port eller av-installera drivrutinen. Det trådlösa tangentbordet borde jag byta ut också, så dålig räckvidd på den… Hmm man kanske skulle skriva en ”att göra lista” så att det blir gjort nån gång också.

Passet i sig var på 90 minuter och bestod först av uppvärmning följt av 15 minuter på runt 75% FTP. Sedan följde 3 x 10 minuters intervaller varav på två av dem låg jag någon watt under FTP och en några watt över FTP. Innan nedkylning så hade passet återigen en intervall på 75% av FTP denna på 18 minuter.

Gick väl helt okej, kanske att benen kände av gårdagens pass lite men inte mer än att de kunde leverera de uppsatta målen.

En annan sak jag borde göra är att estimera FTP på nytt och köra något av testen för detta som finns i trainerroad, det var ju ett tag sedan. Men behöver nog ta lite vila innan jag gör det så får väl se när det blir av.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.