TKH

Bloggen om min träning

Träning

Årets första gympass

Blev ett pass för överkroppen, började dock med en 15 minuters uppvärmning i cross-trainer. Därefter 45 minuter övningar för rygg, axlar, bröst och armar. Blev mestadels maskiner idag och någon enstaka övning med fria vikter. Fortsätter med låga vikter och kort vila mellan repetitionerna. Är ju som sagt inte ute efter att bygga allt för mycket muskler, mer ute efter att hålla dem i trim och uthållighet.

 
 
Skaffat mig lite nytt också, alltid kul med nya saker. Ett par praktiska saker som förhoppningsvis ska komma till användning och underlätta. 

 
Det vart ett vallabord från Ski Go, ett praktiskt litet som går att fälla ihop. Ska väl bli lite lättare att valla skidorna nu 🙂 Enda nackdelen är väl att det endast går att valla en skida åt gången men man kan ju inte få allt. Liten och smidig prioriterades högre.

 
Blev även ett par ThermicWarmer, värmare/torkare. Värmer upp och torkar skor, kommer använda dem för att torka pjäxor och cykelskor framförallt. Varför inte en riktig skotork kanske man kan fråga sig? Ja, dessa kan man ju enkelt ha med sig  när man är ute och reser runt.  

 
En bok om längdskidåkning vart det också, lite teknik och vallatips framför allt hoppas jag kunna få. Kanske lite träningstips också, myrlöpning låter ju spännande något man kanske skulle prova på vid stugan i sommar?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.