TKH

Bloggen om min träning

Träning

Årets första cykeltur

Blev ett drygt två timmars pass på mtb med något trötta ben från gårdagens intervaller. Planen för dagen var att börja med lättare cykelpass för återhämtning. Hade väl egentligen tänkt mig trainer men vädret var bättre än väntat och då jag gjorde missen att inte cykla utomhus tidigare i veckan beslöt jag mig för att inte missa en till möjlighet. Bjuds ju inte på så många tillfällen så här års för min del för utomhus cykling, eller ja det handlar ju mest om hur man disponerar tiden. Men på vardagarna efter jobbet är det ju inte så många timmar fritid och så är det mörkt, visst kan det va kul ibland med mörkercykling men föredrar dagsljus. Så det lämnar helgerna i princip.

Hur som helst så var det bra förhållanden idag knappt någon blåst och ett par minusgrader. Då benen var relativt trötta höll jag mig till små skogsvägar och slottsparken vid Rosersberg, benen kom igång lite i alla fall. Höll dock lugnt tempo för att det skulle bli mer av ett återhämtning. Skönt med lite variation till trainern, som det kommer bli mer av framöver igen.

Imorgon är det dags att återvända till vardagen och jobbet igen efter 2 bra lediga veckor. Kommer börja veckan med en vilodag från träning 🙂

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Fint och frostigt! Rätt prioriterat att köra ute en sån dag, trainern finns kvar till de där riktigt smällkalla, riktigt sörjiga eller riktigt mörka dagarna senare.

  2. Profilbild

    Jepp man får ta och passa på de dagar man kan. Benen och pannbenet blev smärtsamt påminda om att trainern står kvar i mörkret också. Blev ett 4 x 4 mins intervallpass också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.