TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vilodag

Tillbaka till vardagen igen och inleder med vila från träningen så kroppen får en möjlighet att återhämta sig lite. Sitter och funderar lite på hur jag ska lägga upp veckans träning. Ska försöka med träningspass tisdag, onsdag, torsdag och fredag men har inte riktigt bestämt mig för vilken form av träning. Trainer och gym lär det bli men i vilken kombination är oklart än. Troligen ska jag försöka köra rätt hårt något eller några pass också. En viloperiod eller i alla fall alternativ träning till helgen och början av nästa vecka, en resa till Finland och begravning i början av nästa vecka. Nu blir det vila och sömn, en ny dag väntar imorgon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.