TKH

Bloggen om min träning

Träning

Besegrade berget eller åtminstone pannbenet

trainerroad finns ett pass som heter Angels, det går ut på att träna backintervaller på trainern. Det vill säga låg kadens och hög belastning. Passet består av uppvärmning följt av 10 minuter over & unders därefter följer tre intervaller på 8 minuter med 4 minuters vila emellan.

Tidigare när jag kört passet har de två första intervallerna gått bra men sedan har det inte riktigt funnits ork i den sista. Idag var det dags att ge sig på ett nytt försök igen, kan inte säga att jag kände helt pigg och laddad inför passet men det vara bara att köra och göra ett försök.

Redan under over & unders delen kändes det som att det inte skulle slås några jätte rekord eller presteras något utöver det vanliga. Sen började intervallerna, första gick an men det var tungt. Andra intervallen kändes lättare den har alltid varit min favorit, man stegrar och ökar effekten genom intervallen. Sista intervallen är värst, visst man är som tröttast då, men den innehåller även många effekt höjningar.

Dock det gick att bita sig igenom intervallen idag =) Berget besegrades eller kanske att jag lyckades besegra mitt egna pannben.

 
Dags igen då…

 
Ser till å få upp ångan lite

 
Vila efter första klättringen

 
Sen dags att köra igen

 
Vila inför den sista intervallen

 
Hade lite svårt att nå upp i över 400 watt på slutet 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.