TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hade problem att hitta till gymmet…

Jobbade ute i Kista idag och tänkte att jag skulle träna på Sats Kista efter jobbet… Knatade iväg efter jobbet utan att fundera, hade ju vart på Sats Kista en gång tidigare men det var ju ett bra tag sen…

Naturligtvis begav jag mig till stället där jag var sist… Men när jag kommer fram dit så möts jag av en helt tom och mörk lokal… Vad gör man, tar fram telefonen och surfar in på Sats hemsida för att se vart gymmet tagit vägen.

Visade sig att de flyttat till Kista Galleria, jaja så det kan gå när man funkar efter gamla vanor och inte är så uppmärksam. Men det blev ett pass på gymmet till slut i alla fall.

15 minuters uppvärmning på cross-trainer som följdes upp med 30 minuter med övningar för axlar, bröst och rygg. Som vanligt ganska låga vikter och lite vila mellan repetitionerna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.