TKH

Bloggen om min träning

Träning

Viloperiod

Blir viloperiod ett par dagar framöver då jag kommer vara på resande fot. Tyvärr har jag ju ställt in träning igår och idag också då kroppen inte har känts helt hundra, haft lite känningar av förkylning. Men det har ju märkts att något inte varit helt hundra, varit tröttare än normalt till exempel. Somnade redan strax efter 21 igår. Har känts bättre idag i alla fall så hoppas det är på väg åt rätt håll, hoppas bara att resandet inte gör det värre. Hade ju hoppats kunna träna både igår och idag för att sedan ha en riktigt viloperiod. Men nu blir det ju mer återhämtning från förkylningskänningarna till att börja än återhämtning från träning.

Hoppas kunna smyga igång träningen i mitten av nästa vecka igen, förutsatt att kroppen är bra. Får ta och lyssna på den först, vill ju inte göra saken värre. Skrevs ju en artikel om ämnet idag också, http://blog.trainerroad.com/how-to-return-from-illness-or-a-holiday-hiatus/.

Kommer säkert vara lite mindre aktivitet om någon alls här på bloggen de kommande dagarna…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.